fredag 16 september 2011

JamoJamo Arts Europa

Snart är det AFRICAN CULTURE DAY och dagarna bara flyger förbi .Mycket är gjort ,men det finns mycket kvar att göra innan den 1 oktober.
Flygbiljetterna är skaffade till våra JamoJamo vänner som ska komma besöka oss på Africna Culture day .Här är några av  artisterna som kommer :)

                                                      Landing Mane

Landing Mane är lillebror till våran Ousmane.Han har dansat sen han va 4 år gammal.I Senegal va han konstnärlig ledare och koreograf  i dans gruppen Bakalama . Han bor i London och arbetar som dansare ,trummare ,koreograf och danspedagog . Landing är grundaren i JamoJamo Arts i England .Han reser mycket och håller workshops i många länder.
                
                                             Ernest Kwame O´Beng
Ernest Kwame O´Beng  är född i Ghana ,men bor nu i London ,
Ernets började dansa och trumma  när han va liten  .Han jobbar nu i London som dans och trummlärare i olika skolor.Uppträder både med dans och trummor runt i hela världen.

                                                         Mohammed Dordoh
                                                   
  Mohammed  Dordoh är från Ghana och  även han bor i London .Han reser runt i världen och håller workshops med afrikansk dans.I London jobbar han som dans och trumlärare .
                                                       
                                           Apollo Sagna
Apollo Sagna är från Senegal och bor nu i Italien ,där jobbar han som dansare och som sångare Han är även medlem i senegalisk dansgruppen Bakalama. 


                                                                                                                                

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar