måndag 15 augusti 2011

Livet efter danslägret ,Strand städning och mycket annat på G

Det har hänt mycket i de senaste veckorna  och har inte hunnit riktig vara i den här sidan så mycket jag ville .Men  nu kommer liten uppdatering här om de senaste veckorna i JJA .
Vill tacka ännu en gång till alla underbara ungdomar ,grymma danslärare, JPS som spelade in Body Rock med ungdomarna ,alla vuxna som var och hjälpte till , föräldrar och släkt som kom på besök  i sista dagen i danslägret. Har bara roliga underbara minnen av de 5 dagar vi tillbringade i Lyckebo.Hårda dansträningar, plåster, mycket skratt, lite tårar, bad ,mat, nya vänner ,mysiga kvällar vid elden och mycket mycket kramar :)Nästa års läger planeringa är redan i gång :D Hoppas att få se er alla där nästa år igen och flera flera nya <3
 .



Efter en dags vila efter danslägret  åkte 10 av JJY tjejerna med några vuxna  till Bettnesand och städade stranden tillsammans med miljöorganisationen Städa Sverige med Coca cola .
Våran förening har nu 2 sommar i rad städat stränder  och på det viset tjänat lite pengar till dansgruppen .


Men den här städningen var lite annorlunda :) Städa Sverige och Coca cola anordnade den dagen en evenemang i Bettnesand .Först var det en städtävling som hette ´hitta roligaste strand fynd ´och  våran tjejer vann tävlingen med sin fynd  ,en lyktstolpe och priset  600 kronor  ska användas för en tjejkväll med tjejerna som va med i Bettnesand .Efter tävlingen bjöd ICA Ålidhem lite grillat och coca cola bjöd ...såklart coca cola :) Musik underhållning i den soliga stranden kändes helt okey :) JamoJamo Young bjöd även en liten dansuppvisning .Underbar rolig dag med helt sköna människor .Tack Städa Sverige och Coca Cola !
 



JamoJamo Young tjejerna träningar har kommit igång igen efter sommaren och de tränar minst  2 gånger i veckan och det är en heldel uppvisningar på gång .Nya danser ,nya lärare och nya tjejer !Semester tiden börja vara slut och nästan alla tjejer har kommit tillbaks hem till Umeå .
Just nu är de igen 30 stycken, efter att några har slutat så  har det kommit nya i gänget .De tjejerna välkomnar vi hjärtlig i gänget :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar