måndag 22 augusti 2011

Danskurser ,träningar ,läxhjälp,uppvisningar,Glashuset !

Danskurser
I veckan startar Jamojamo danskurserna .Det ska bli hur kul som helst :)
Anmälningar droppar in, men det finns plats för flera danssugna.
Den här veckan har vi gratis prova på ,så kom gärna och testa våra danser ,torsdag för vuxna och på söndag för alla barn!African New Style ,Tumba ,Hiphop ,Breakdance ,Street och Danchall ,grymma lärare och mycket glädje !!

Dansträningar
JamoJamo Young dansträningar flyter som vanligt ,nu har alla tjejer kommit tillbaks från sommar ledighet och nu kör vi på riktig :) JJY tränar tisdagar på Hamnmagasinet och torsdagar på träningsverkstan,söndagar extra träning för nya JJY tjejer, så att de kommer ikapp med tjejerna som har dansat längre.

Läxhjälp
Vi har även anordnat den här terminen Läxhjälp för tjejerna (även andra är välkomna).
Skolan är den viktigaste och ska alltid prioriteras, men att dansa och att röra på sig är viktig också,
så för att skolan ska inte ta skada från dansandet, har vi läxhjälp en gång i veckan 2 timmar,  läxorna bli gjorda och sen kan man njuta av dansen utan att behöva stressa. Tjejerna tog nyheten med öppna armar och är peppade att delta. :)

Uppvisningar
Uppvisningar rullar in och det är absolut den roligaste biten i vårat arbete. Att få se JJY tjejerna uppe på scenen och ge 100% och veta att allt det där  har de skapat alldels själv med hård arbete och mycket glädje är en otroligt känsla . Vi alla i JamoJamo Arts är så stolta över JJY <3!


Den här veckan medverkar vi Eldtimmen på Rådhustorget på måndag kl 21,Trummor dans och många eldkonstnär kan inte bli annat än häftigt !!



 SunSet Park festivalen på Döbelnspark på lördag kl 22.20 ,uppträdandet på SunSet kommer att vara nått helt annat än vad vi brukar göra :) Så missa inte det !!



På lördag på dagen hittar ni oss i Glashuset  från kl 12 och några timmar framåt kommer vi att dansa,spela musik och bara umgås .Vi har besökt Glashuset ett antal gånger under tiden huset har stått på torget och det är alltid lika roligt att vara där ..Kom gärna och titta in !!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar