måndag 24 oktober 2011

HÖSTEN :Dansträningar,danskurser ,nya tjejer ,skolbesök,ansökningar och insamling !

Det är bara inse fakta att hösten har kommit och vi går mot vintertiden.
JamoJamo Arts har haft fullt upp hela hösten ,med danskursern ,träningarna med JamoJamo Young ,
vi har fått in några nya tjejer ,som vi välkomnar till gänget med lite extra träningar:) Det finns ju massor med dans de ska lära sig . Just nu är JamoJamo Young 32 tjejer och nästa gång tar vi in nya nån gång i våren .
Vi har fått äran och glädjen att besöka många skolor här i Umeå den här hösten ,Dansworkshops både med trummor och afrikansk dans och African new style..Det  går inte beskriva hur roligt vi har haft och vi ser framme mot träffa alla dessa barn snart igen <3
Ansökningar skrivs för fullt. Att ha en så här stor verksamhet krävs ju pengar och tid ,tid har vi men lite hjälp med den ekonomiska biten behöver vi.
Danskurserna och uppvisningar och workshops täcker ju en heldel av verksamhets kostnaderna ,men det fattas lite till att kunna utöka verksamheten så att ännu fler ungdomar ska kunna vara med. Vi har lite smygbörjat en  insamling till en by i Senegal och alla gåvor är välkomna.
Vi samlar kläder,skolmaterial (papper ,pennor,sudd) ,leksaker,glasögon ,sängkläder,skor ,ryggsäckar m,m, Kommer inom kort mer info om insamlingen !
                                                                          

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar